Marte Meo uddannelseshæfte

kr.141.25

Nu kan du downloade mit uddannelseshæfte!
Flere har efterspurgt hvornår jeg får nye hæfter hjem, hvis du ikke kan vente på det fysiske hæfte, så kan du nu købe det online som e-hæfte her.

Kategori:

Beskrivelse

Nu kan du downloade mit uddannelseshæfte! Flere har efterspurgt hvornår jeg får nye hæfter hjem, hvis du ikke kan vente på det fysiske hæfte, så kan du nu købe det online som e-hæfte her.

Jeg er smask forelsket i denne måde at arbejde med mennesker på, og jeg er slet ikke i tvivl om, at min levevej er, at få den ud til endnu flere. Og du er den næste.. Jeg har i dette hæfte samlet mit oplæg til nye studerende, og det materiale der skal bruges undervejs i uddannelsen. Jeg har skabt plads til dine noter, og til at du kan slå op, når tvivlen opstår, nysgerrigheden trænger sig på, eller når du hører en sætning, du bare må huske. Rigtig god fornøjelse.

Hæftet indeholder inspiration til metoden, elementhjul, kort beskrivelse af elementerne, detaljeret beskrivelse af hvad de 5 cases skal indholde og certificeringskravet og hvad du skal vise fra din uddannelsestid til certificeringen.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Marte Meo uddannelseshæfte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *