Mit navn er Cindie Rydland

Jeg er til daglig selvstændig, uddannet Marte Meo-terapeut og i gang med Marte Meo-supervisor uddannelsen. I mit selvstændige virke, superviserer jeg lærere og pædagoger, ud fra Marte Meo-metoden. Særligt laver jeg mange forløb med relationel klasserumsledelse. 

Som barn, kunne jeg godt have brugt en lærer og pædagog, der gav mig kontakt før en opgave. Jeg gik ud af skolen, med den indstilling til, at det var sidste gang, jeg satte min fod i skolemiljøet.

Skæbnen ville mig dog noget andet. Som 17-årig kom jeg i praktik i en daginstitution og mødte Marte Meo metoden for første gang. Jeg blev draget af, hvordan der her blev arbejdet med de voksnes relationelle tilgang i samspil med børnene. Derfor blev mit mål selv at arbejde med den metode en dag.

Efter endt pædagoguddannelse startede min Marte Meo rejse for alvor, og inden jeg havde set mig om, stod jeg igen, med fødderne plantet på en folkeskole. Denne gang som pædagog med Marte Meo me- toden i ryggen. Her udviklede jeg mig, men følte jeg skulle bestige et bjerg. Der var flere argumenter imod Marte Meo metoden end for, og jeg kæmpede. Jo mere modstand jeg mødte, desto mere gnist blev tændt i mig: ”den metode skal ud på skoler, alle voksne og børn fortjener det!” jeg gik derfor selvstændig.

Og her blev jeg hørt.

Til Marte Meo Foreningen i Danmarks 25-års jubilæum 2022, modtog jeg Marte Meo-prisen. En pris hvor jeg bliver anerkendt for det arbejde, jeg frem til nu har lavet, med Marte Meo vejledning direkte i skolens praksis. Jeg er så taknemmelig for denne anerkendelse.

Det viste sig, at flere hørte mig også inden da. For igennem tiden, har flere kollegaer og særligt en SFO-leder, troet på mig. Tak.

Privat er jeg gift med min norske mand Anders. Vi bor pt. lige udenfor køge i en mindre by Borup. Sammen har vi en søn på 2,5 år William, en hund ved navnet Anton og en kanin ved navnet Skipper. Jeg er kendt for at have mange forskellige evner, særligt kan jeg godt lide at bygge, renovere, male og strikke.