Marte Meo familie vejledning

I et Marte Meo forløb får I hjælp til de udfordringer der rører sig lige nu i jeres familieliv.

Ved brug af små hverdagsoptagelser guider jeg jer i hvordan I får øje på de redskaber I allerede besidder og hvordan I gør brug af dem til at løse de hårdknuder der måtte være.

Et af de bedste vejledningsmetoder der giver resultat hver gang, er Marte Meo familie vejledning.

Du kan få hjælp til konflikter, store som små, med dit barn. Det kan dreje sig om tandbørstning, spisestunden, overgange, sengetid, påklædning, legestund, søskenderelationer, sammenbragte familier, styrkelse af selvværd, selvfølelse, selvtillid. Det kan også handle om voldsom adfærd, vrede og håndtering af følelser.

Med Marte Meo tager vi udgangspunkt i hvordan du som forældre kan gå ind og støtte dit barn bedst muligt. Du får samtidig også et pusterum, du bliver tanket op i din forældre rolle og hjælp til at ændre på situationer du ellers har svært ved at se en løsning på.

I et Marte Meo forløb er mit fokus udelukkende på det der virker i jeres samspil og kommunikation. Der er altid noget der virker og lykkes, selv i situationer der virker håbløse. Det er min fornemmeste opgave at vise dig lige netop det, for at du kan zoome ind på det og gøre mere af det. Derfor vejleder jeg dig ud fra videofilm du selv har optaget sammen med dit barn.

Det du ser, fokusere på og gør kommer der mere af. Derfor viser jeg dig KUN det du gør som der lykkes, virker og har effekt. Du kan derfor være helt tryg med at få video vejledning. Det er faktisk helt fantastisk at se sig selv lykkes, særligt hvis det er en situation der ellers er krævende og uoverskuelig.

Det betyder helt konkret at fokus IKKE er på det der ikke fungerer, men udelukkende på det der fungerer. Jeg går ind og kigger på hvad jeres barns behov er, hvordan I kan imødekomme det med de ressourcer i har og hvordan I som forældre spiller hinanden gode som et team omkring jeres familieliv.

Du bliver styrket i din forældrerolle og samtidig tanket op – hvilket alle forældre har brug for en gang i mellem.

Et Marte Meo forløb med 3 runders  opbygning:

 • I kontakter mig til en kort samtale om hvad der rører sig i jeres familie, enten via mail eller telefon.
 • Sammen aftaler vi helt konkret hvad I har brug for hjælp til.
 • I filmer med jeres telefon nogle korte klip. Hvad der skal filmes aftaler I på forhånd med mig.
 • Optagelserne deles derefter med mig over appen: Collect – som er ganske gratis, eller Dropbox.
 • Jeg kigger derefter jeres film igennem udelukkende med det fokus, at jeg ser på det der fungerer godt i jeres relationen imellem jer og barnet.
 • Ud fra disse film udvælger jeg lige præcis de klip hvor I kan se det I gør som virker og som jeres barn har brug for at I gør mere af.
 • Tilbagemeldingen er via Skype hvor vi sammen kigger på de udvalgte klip og det I skal gøre mere af. I har også mulighed her for at stille de spørgsmål I måtte have og få vendt det der ellers rør sig lige nu i jeres familie.

Jeg har hjulpet mange familier igennem svære tider og mindre konflikter. Fælles for dem alle er, at de ville ønske de havde kontaktet mig tidligere, fordi det gav dem så meget positiv energi ind i deres familie, parforhold og til deres børn. Så vent endelig ikke med at kontakte mig, udsæt ikke konflikterne, men få hjælp til dem med det samme.

Priser på Marte Meo forløb

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig eller hvilket forløb der passer dine behov, er du velkommen til at benytte dig af mit tilbud om gratis samtale af 15 min. varighed.

Marte Meo samtale uden film:

 • Problemstilling
 • Kortlægning af relationen jeres til barn
 • Teknikker/redskaber til kommunikationen

Pris for Marte Meo samtale 500 kr. 60 min.

Marte Meo forløb med 1 runde:
1 runde:

 • Opstarts samtale af 45 min. .
 • 2 x filmoptagelser + analysering af film til tilbagemelding.
 • 1 tilbagemelding af 45 min

Pris for Marte Meo forløb med 1 runde: 585 kr for 2 x 45 min. samtale + analyse af video

Marte Meo forløb med 3 runder:

1 runde:

 • Opstarts samtale af 45 min.
 • 2 x film + analysering af film til tilbagemelding
 • 1 tilbagemelding af 45 min

2 runde:

 • 1 x film + analysering af film til tilbagemelding
 • 1 tilbagemelding af 45 min

3 runde: 

 • 1 x filmoptagelser + analysering af film til tilbagemelding
 • 1 tilbagemelding med afrunding af 45 min.
 • Film + tilbagemeldingsbeskrivelser får du med her og du kan dermed se forløbet igen når du vil.

Pris for et Marte Meo forløb af 3 runder 1875 kr. for 4 x 45 min. samtale + analyse af video

Kontakt mig endelig ved spørgsmål eller booking