Familie vejledning

Når du har brug for hjælp og sparring

Der kan være forskellige grunde til at du ønsker hjælp til de familiære problematikker der fylder hos dig. De fleste der opsøger mig er fordi at de kan se deres barn mistrives, reagerer med vrede, afmagt, lukkethed, manglende tro på sig selv, konfliktoptrapper og ked af det-hed. At se sit barn på denne måde, er smertefuldt og påvirker en, parforholdet og forholdet til barnet.

Nogle problematikker ses som “tiger-spring” andre som store udfordringer. Uanset problematik, om den er stor eller mindre, kan jeg hjælpe dig.

Når du kontakter mig, vil jeg starte med at lytte til din/jeres udfording med dit barn. Vi taler her sammen om hvordan i ønsker det skal være på den anden side af problematikken. 

Sammen laver vi et spørgsmål, som er det fælles fokus vi har undervejs i terapien og som er målet med den hjælp i får.

 

I et forløb hos mig

Vil du blive mødt med forståelse, varme og omsorg for den situation du/i står i. Det er sårbart at bede om hjælp til ens barn og de familiemønstre der kan være svære. 

Først og fremmest er det vigtigt for mig at sige at du står ikke alene. Alle familier bliver udfordret på et tidspunkt i deres forældrerolle og har brug for sparring og nye perspektiver.

I min vejledning vil du opdage at mit fokus er, at forstørre de gode kompetencer og egenskaber i har som familie og i tilgangen til dit barn.

Videofilm er en del af den terapeutiske proces

Når jeg vejleder er det altid til fra en film der viser dit samspil med dit barn. Jeg elsker denne form for vejledning fordi det giver mig mulighed for at vise de små detaljer du gør i samspillet med dit barn. Flere familier jeg har arbejdet med tøver ved dette punkt, netop fordi at det kan for mange føles grænseoverskridende at blive filmet. Men når de har prøvet den første tilbagemelding glæder de sig til den næste og til at se hvad de lykkes med og de gode små øjeblikke, vi sjældent selv når at bemærke i en travl hverdag. 

Jeg kommer aldrig til at vise dig noget ubehageligt, noget der ikke fungere for dig eller hvor du ikke lykkes.

Marte Meo vejledning hos mig er bygget op således..

Inden mødet har du efter aftale med mig, optaget en film med dig og dit barn. Denne har jeg kigget igennem og forberedt nogle enkelte korte klip fra filmen som jeg har med til dig. Det første jeg viser dig er det jeg kalder det gode billede. Det er et dejligt, skønt og rart billende enten af dig, dit barn eller jer begge to. Herefter viser jeg dig et klip hvor vi sammen kigger på de initiativer dit barn tager sammen med dig. De skal nemlig vise os vej frem mod det du har bedt om hjælp til. Når vi har set det, viser jeg dig et kort klip med præcis det dit barn har brug for fra dig, som du kan og som har en god effekt. Dette klip bliver dit fokus frem til næste møde. Nogle familier har kun brug for en terapeutisk vejledning, mens andre flere, alt efter problematikken der bedes om hjælp til.

Priser

Afklarende samtale

Gratis

Marte Meo tilbagemelding

DKK 600 / 50 min

Marte Meo forløb

3 tilbagemeldinger / 50 min pr. TBM/ DKK 1200

Kontakt

Cindie Rydland
cindie@cindierydland.dk
60 19 03 26
CVR: 41976330

Fagligt

Certificeret Marte Meo terapeut

Medlem af Marte Meo foreningen