Cindie Rydland

Mit navn er Cindie Rydland

Jeg er Marte Meo terapeut, på vej til at blive Marte Meo supervisor.

Jeg er 30 år og bosat lidt udenfor Køge sammen med min mand, søn på 2 år, hund og kanin.

Når jeg ikke arbejder med min passion, nyder jeg at strikke, ses med veninder, en god virkelig hændelses-dokumentar i tv’et eller podcast. Også bruger jeg også en masse tid på bolig ideer, istandsættelse og bolig inspiration.

Erfaring

Jeg stiftede bekendtskab til Marte Meo metoden i en Marte Meo børnehave da jeg var 17 år og under assistent uddannelsen. Her blev jeg meget draget af hvor afgørrende betydning jeg har i mødet med andre mennesker. Jeg begynde at nørde det og arbejde hen imod selv at få uddannelsen siden dengang.

Siden da har jeg arbejdet på gulvet med de børn der havde det svært, af forskellige årsager, i den almene folkeskole, med private familier med børn 0-16 år og professionelle undervisere og pædagoger. 

Jeg har stået i mange børnegrupper, der kan virke vanskelige og med mange familier der følte sig utilstrækkelige i forhold til at løse de problematikker der kan opstå i institutionslivet. Med andre ord har jeg stået på begge sider, både forældre siden og institutionssiden.

Jeg bliver særligt draget af at se de jeg er omkring, lykkes med noget de ellers kæmpede med.

Da jeg valgte at gå selvstændig med min virksomhed i 2021, tog jeg samtidig også springet til at bygge ovenpå min Marte Meo uddannelse, til at blive Marte Meo supervisor. Jeg har nu 6 studerende der om 1,5 år også kan kalde sig for Marte Meo terapeuter. Ud over dette arbejder jeg to dage om ugen på en folkeskole, hvor alt min tid går med at vejlede de professionelle, lærer og pædagoger, i deres relationskompetencer, jeg er blandt andet omkring de børn der har meget uro, sociale udfordringer, stille børn, børnegrupper, børnekultur og voksenkulturen.

Uddannelse

(2021- igang) Marte Meo supervisor uddannelsen

(2018) Relations kompetencevejviser-uddannelsen hos Louise Klinge

(2018) TR-uddannelsen BUPL

(2015 – 2016) Marte Meo terapeut uddannelsen

(2011 – 2015) University College Sjælland – Pædagog Uddannelse i Vordingborg

(2009 – 2011) Pædagogisk Assistent Uddannelse Næstved

Kursus

(2022 Januar) Mini diamant uddannelsen

(2017 september-november) Relationel klasserumsledelse med udgangspunkt i Marte Meo

Kontakt

Cindie Rydland
cindie@cindierydland.dk
60 19 03 26
CVR: 41976330

Fagligt

Certificeret Marte Meo terapeut

Medlem af Marte Meo foreningen